Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Spełnienie "Mam Marzenie" Piotrusia - 3.10.2015
zaciszanka
Post z upoważnienia Alutki jako głównej organizatorki Letniego BBZ, na którym były zbierane pieniądze na cele charytatywne Uśmiech

Pierwsze środki z loterii i licytacji zostały rozdysponowane na marzenie małego Piotrusia : http://www.mammar...9-Piotrus/

Wymarzony traktorek został już zakupiony i przesłany do Fundacji do Białegostoku.
Planowane spełnienie marzenia Piotrusia jest wstępnie na 3 albo 4.10 - bliżej terminu poznamy go dokładnie jak i miejsce ( czy szpital czy dom ).

Jak zawsze bardzo mile widziane/widziani są przedstawiciele MiD na spełnieniu marzenia.
Czy wśród Mazowieckich MiDówek/MiDowców ( jako mających najbliżej do Białegostoku ) czy innych rejonów MID byliby chętni ?

o pozostałych działaniach charytatywnych wkrótce
Uśmiech

Hania
Super brawa możliwe że ja się wybiorę, ale wszystko będzie wiadomo bliżej terminu i jak będzie wiadomo czy 3.10 czy 4.10
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Alutka
Kasia, bardzo dziękuję za włączenie się do akcji "spełniamy marzenia" Uśmiech

Pracujemy jeszcze nad marzeniem Juliana z Wrocławia i wsparciem rzeczowym dla trojaczków-wcześniaków ze Śląska. Po domknięciu tych tematów prawdopodobnie zostanie nam jeszcze jakiś grosz i wtedy jeszcze kogoś wesprzemy Uśmiech

I to wszystko dzięki Waszej ofiarności na ostatnim Letnim BBZ. podziw
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Alutka
Podniosę, bo może jednak ktoś zechce wziąć udział Uśmiech

Jesteśmy w trakcie przygotowań do spełnienia marzenia Juliana z Wrocławia. Szczegółowe informacje wkrótce Uśmiech

Carry
Alutka ja oczywiście bez zmian jadę i załatwiam Uśmiech

ale miło mi będzie jeśli jeszcze ktoś wraz ze mną będzie reprezentował MiD Uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

zaciszanka
Uwaga Uśmiech Zbliża się termin spełnienia marzenia Piotrusia.
Spotkanie będzie raczej w szpitalu. Na raz mogą wejść 2 osoby, możemy wejść na kilka zmian. Fundacja jest gotowa ( traktorek jest u nich - w Białymstoku ).
Kto chętny i jaki termin bardziej pasuje? 3 (sobota ) czy 4 ( niedziela ) ?

Hania
ja z przyczyn obecnego L-4 i stabilizatora na jak się okazało mocno skręconej kostce nie dam raczej rady jechać moto, choć nie powiem kusi mnie bardzo smutek ale jakby ktoś z Wawy autem się wybierał to jestem chętna...
dzień dowolny
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

termit
Jadę Uśmiech

termit
Oczywiście z Tobą Kasia Uśmiech

zaciszanka
UWAGA:

spełnienie marzenia Piotrusia w sobotę 3.10 o 13:30 w szpitalu w Białymstoku.

Zgłoszone chętne: Termit i ja.

Ponawiam pytanie czy jeszcze ktoś mógłby/chciałby uczestniczyć w sobotnim wydarzeniu ?

Rycho
Jeszcze jedna chętna i Rycho cieszę się
Jedziemy też Z przymrużeniem oka

www.motorowodni.com.pl
zaciszanka
Udało się i ekipa 6 motocykli ruszyła dziś o 10:30 do Białegostoku. W szpitalu byliśmy o 13:30. Najpierw podjazd motocyklami pod okno szpitalne. Potem razem z wolontariuszkami z Fundacji Mam Marzenie - Krysią i Olą weszliśmy na oddział Kliniki onkologii i hematologii dziecięcej. Piotruś bardzo nieśmiały, ale ściskający w ręku miniaturkę czerwonego motocykla. Od mamy Piotrusia dowiedzieliśmy się, że oprócz traktorów zapałał teraz wielką sympatią do motocykli i bardzo mu się podobało jak staliśmy pod jego oknem. Nieśmiało poprosił, że chciałby żebyśmy jeszcze raz podjechali. Po chwili "oswojenia" się i zmniejszeniu się nieśmiałości zielony traktor został wepchnięty przez Piotrusia do swojej sali ( izolatki ). Dodatkowo, żeby było motocyklowo Piotruś dostał puzzle z motocyklem i książeczkę "Motocykl Marka" Uśmiech Przed wyjazdem piątka z nas podjechała jeszcze raz pod okno, a ja miałam okazję wejść do sali Piotrusia. Oczywiście dokładne mycie i odkażanie rąk, maseczka na twarz i ubranie ochronne. Na koniec jako forum dostaliśmy od Fundacji dyplom z podziękowaniem dla Motocykl i Dziewczyna i uściski od wolontariuszek Uśmiech Oj, chyba by chciały, że nasi Panowie zostali tam dłużej Z przymrużeniem oka Z smsa od wolontariuszki Krysi dowiedziałam się, że jak odjechaliśmy to Piotruś dał czadu z traktorkiem na oddziale Uśmiech Bardzo dziękuję Termitowi, Jerzemu, Czarnej , Rychowi oraz Indiemu za poświęcenie czasu i wyjazd do Białegostoku Uśmiech Jak się okazało, motocykle pod oknem sprawiły też niespodziewanie dużą frajdę Piotrusiowi, a króciutka przejażdżka z Indim uśmiech na twarzy Oli - wolontariuszki Z przymrużeniem oka.

termit
Kasia, my też dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego wyjazdu Uśmiech A Piotruś? Taka maleńka kruszynka niewiele wyższa od podarowanego traktorka. Onieśmielony, bał się podejść do traktorka ale cały czas zerkał na niego. Zadziwiające jest jak takie małe dziecko (3 lata) potrafi się dostosować do sytuacji - Piotruś cały czas był podłączony do aparatu. Patrząc na Piotrusia niektórym wzruszenie ścisnęło gardło a niektórym zwilgotniały oczy. Dobrze, że chociaż w ten sposób możemy pomóc Uśmiech

taga
ale super! Uśmiech fajnie, że chciało Wam się podjechać do Piotrusia, traktorek mega Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Alutka
Cieszę się, że udało się zebrać tak zacną MiDową ekipę. Kasia, dziękuję za zorganizowanie wyjazdu i spełnienia marzenia! Uśmiech

Lysy
W tym wątku powtórzę to samo - jesteście WIELCY!!!
...i poczytuję sobie za zaszczyt mogąc bywać w Waszym towarzystwie!!!

pszczola35
Nic tylko...jupibrawakwiat

zaciszanka
http://www.mammar...9-Piotrus/

Relacja na stronie Fundacji. Jak juz Piotrusia opuściła nieśmiałość, to widać ile radości przynosi mu traktorek Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,171,454 unikalne wizyty