Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Korona Gór Polskich
termit
Dla lubiących wędrówki po górach i w myśl zasady "cudze chwalicie, swego nie znacie" podaję link do strony: http://kgp.amos.w...
Może ktoś będzie zainteresowany...Ja i kilka Midówek i jeden Midowiec jesteśmy bardzo Uśmiech
Szczegóły wkrótce w wyjazdach Uśmiech

Alutka
Jestem za! Co prawda daruję sobie te ichniejsze "procedury", ale sam pomysł jest inspirujący. Uśmiech
Na razie tylko z realizacją kiepsko mi idzie, jak i wielu innych planów w tym roku.
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

termit
W poprzednim tygodniu postanowiliśmy z Jerzym, że pojedziemy w niedzielę w Góry Świętokrzyskie zdobyć kolejny szczyt z korony gór polskich. Postanowiliśmy to może za dużo powiedziane, w sobotę cały dzień padało więc z mojej strony wyglądało to tak: jedziemy, nie jedziemy, jedziemy....W końcu wypadło, że jedziemy Uśmiech Pojechaliśmy do Świętej Katarzyny, tam najpierw zwiedziliśmy muzeum minerałów i skamieniałości (polecam), dowiedzieliśmy się o Koronie Gór Świętokrzyskich ( uff dużo jeszcze przed nami) i poszliśmy w góry. Z tej strony na Łysicę idzie się ok. godziny, więc było sporo ludzi z małymi dziećmi. Aż miło było patrzeć, jak kilkuletnie szkraby na własnych nóżkach a inne w nosidełkach na plecach tatusiów wędrowały po górach. Pogoda zrobiła się naprawdę ładna, więc po "zdobyciu" Łysicy poszliśmy dalej. Podczas naszej wędrówki przeszliśmy ok. 16 km, więc pod koniec już mi się trochę nogi plątały, ale było super. Po zjedzeniu słonych placków ziemniaczanych z cukrem (fuj) i lodów z automatu (śmietankowe i truskawkowe smakowały tak samo) wróciliśmy do domu.
Warto było Szeroki uśmiech

Nasze osiągnięcia w tym roku:
- Wysoka w Pieninach
- Szczeliniec Wielki w Górach Stołowych
- Łysica w Górach Świętokrzyskich

Nie są to jakieś wysokie szczyty, ale ja się bardzo cieszę Uśmiech

Lysy
Mariola powinienem pogratulować, napisać SUPER i takie tam podziw ...
Ale Ty (Wy) mi kobietę (ups! partnerkę życiową) zupełnie zepsujecie!!!
Przez Wasze reklamowanie zwiedzania wyższych i niższych pagórków zaczęła czytać jakieś książki o zdobywaniu tego i tamtego (najlepiej daleko, wysoko, zimno i trudno)...
Później wyciągnęła mnie na jakiś pagórek w Karpaczu i coś o wspólnym zdobywaniu szczytów mruczała, gdy mnie tymczasem noga skrzypiała...
Teraz zerka czasami na filmy z Himalajów i marudzi: tam bym weszła...
Przestańcie mi robić pod górkę z górami kusząc Nieświnkę, albo zabierzcie Ją kiedyś ze sobą...
P.S. Podziwiam Waszą ochotę do szaleństw i zupełnie "niezramolałe" podejście do życia - naprawdę!!! Mariola - kwiatek Jerzy - Piwo

Alutka
Mariolka zaraziła mnie pomysłem, ale jak na razie, mimo kilku prób, wspólne zdobywanie szczytów nam się nie udało Szeroki uśmiech

O Beskidach wspominać nie będę, bo mam rzut beretem, ale kilka dni temu osiągnęłam Tarnicę w Bieszczadach Uśmiech
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

pszczola35
Super wyprawa! Szeroki uśmiech Może i my się z Wami na jakiś wyjazd załapiemy Uśmiech

termit
Może się wykroi jakiś wyjazd pod koniec listopada do Krynicy Górskiej Uśmiech

Joas
Nie wiem kto był pomysłodawcą, ale książeczkę korony gór polskich wyrobiła mi Termit i Ona zaraziła pomysłem.
W towarzystwie Termita między innymi zdobyłam swój pierwszy szczyt do kolekcji.
Na obecną chwilę to:
1) Wysoka 1050 m.n.p.m. - Pasmo Pienin
2) Skrzyczne 1257 m.n.p.m. - Beskid Śląski
3) Tarnica 1346 m.n.p.m. - Bieszczady

Jeszcze tylko 25 szczytów i będzie komplet taak
Także jakby ktoś w góry jechał, to chętnie się przyłączę Uśmiech

termit
Krynica leży pomiędzy Beskidem Niskim i Sądeckim, ale jeszcze nie patrzyłam na trasy. Może jakiś wypad w ostatni weekend listopada lub pierwszy grudnia? Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.17
3,168,794 unikalne wizyty