Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Podsumowanie roku/sezonu 2014
Alutka
Co prawda wszędzie podsumowań już dokonano, ale u nas temat jeszcze nie gościł.
Ciekawa jestem, jak oceniacie miniony rok, w wymiarze motocyklowym, rodzinnym, zawodowym.

W moim odczuciu dla forum to był rok inny niż poprzednie. Było trochę zawirowań, ale uważam, że wyszliśmy z nich obronną ręką. Poza stałymi zlotami było coraz więcej spotkań, które zaczynają na stałe wpisywać się w roczny grafik (ogniska u Termitów, Dz.Pieczonego Ziemniaka), pierwszy MiDowy wyjazd zagraniczny. Ludzie lepiej się poznają i zawiązują się bliskie przyjaźnie.

Sezon motocyklowy uważam za udany. To był drugi sezon na Fazerze i chyba zaczynamy się dogadywać. Nie zrobiłam zawrotnej ilości kilometrów (5 tys.), ale były to wyjazdy dłuższe niż krótsze Z przymrużeniem oka (nie chce mi się ubierać, jeśli nie mam w perspektywie min. 200 km Szeroki uśmiech ) Oczywiście największym "wydarzeniem" był dla mnie wyjazd do Estonii. Uśmiech
Miniony rok tylko utwierdził mnie w przekonaniu, że kochają mnie funkcje "społeczne" (nie zawsze ku mej radości) Z przymrużeniem oka
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

Leo
[quote]Alutka napisał(a):

Co prawda wszędzie podsumowań już dokonano, ale u nas temat jeszcze nie gościł.
Ciekawa jestem, jak oceniacie miniony rok, w wymiarze motocyklowym, rodzinnym, zawodowym.

Jeśli można, to dodałbym jeszcze "towarzyskim"Z przymrużeniem oka
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Carry
Ja również uważam ten rok za bardzo bardzo udany
Moto kupione na samym początku roku sprawowalo się doskonale. Głód podróży tylko się nasilił Uśmiech

Co do zmian. No cóż forum to "żywy" organizm gdzie zawsze się coś dzieje.
Ewoluujemy, zmieniamy się.
Jest takie powiedzenie "tylko krowa nie zmienia poglądów".
Cieszmy się z tego, że wciąż funkcjonujemy Uśmiech

Kiedyś wyczynem dla nas było dojechać samodzielnie na zlot, obecnie nasze plany są co raz śmielsze.
każdy rok i każda nowa osoba uczy nas czegoś nowego

Dlatego mimo wszystko uważam ten rok za udany Uśmiech
Życie nie powinno być podróżą do grobu. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce, tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy dupy, krzycząc... " ALE TO BYŁA JAZDA..."

Ishka
Motocyklowo - kolejny sezon bez ani jednego kilometra
Rodzinnie - kupiliśmy większe mieszkanie Szeroki uśmiech
Zawodowo - może być

a zamieszki na forum... prawie nigdy nie rozumiem o co chodzi, bo najczęściej walczycie o jakieś głupoty Pokazuje język

ale mimo tego, że nie udało nam się trafić na BBZ ani na poszczególne spotkania to jesteście mi bardzo, bardzo bliscy i bardzo, bardzo potrzebni Uśmiech

taga

ale mimo tego, że nie udało nam się trafić na BBZ ani na poszczególne spotkania to jesteście mi bardzo, bardzo bliscy i bardzo, bardzo potrzebni Uśmiech

amen!!! dla mnie też i chyba właśnie o to chodzi cmok
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Alutka
Żuczki moje drogie! Chyba strasznie nieporadnie ten wątek rozpoczęłam... Liczyłam na to, że podzielicie sie wrażeniami motocyklowymi, ważnymi wydarzeniami w Waszym życiu w 2014.
Nie było moją intencją wracanie do forumowej przeszłości głupek
Poprawiam się i bolduję w pierwszym poście, co autor miał na myśli Z przymrużeniem oka
s19.rimg.info/f07855f0d4cfc4c3dc50a27b4f8a21a6.gif

taga
Alutka napisał(a):

Żuczki moje drogie! Chyba strasznie nieporadnie ten wątek rozpoczęłam... Liczyłam na to, że podzielicie sie wrażeniami motocyklowymi, ważnymi wydarzeniami w Waszym życiu w 2014.
Nie było moją intencją wracanie do forumowej przeszłości głupek
Poprawiam się i bolduję w pierwszym poście, co autor miał na myśli Z przymrużeniem oka

Alutka, to chyba już tak jest i będzie, że przy takiej ilości babeczek, które muszę się wygadać Z przymrużeniem oka niektóre wątki będą szły w dowolnym kierunku Uśmiech ważne że sympatycznym Uśmiech
widziałaś chyba na necie jaki jest schemat mózgu kobiety Z przymrużeniem oka i wiesz jak wygląda damska torebka Z przymrużeniem oka :* :* :*
poradnie rozpoczęłaś wątek, a my gaduły... wiesz jak jest Uśmiech

pozdrawiam
Małomówna Z przymrużeniem oka
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Lysy
Ja odniosę się do dwóch wątków - motocyklowego i prywatnego.
Motocyklowo - zrealizowaliśmy z Nieświnką (hardkorową jak dla nas) wyprawę na motocyklach za granice Polski i to dzięki Wam - za co kolejny raz bardzo, ale to bardzo dziękujemy. podziw
Niestety nie udało się zrealizować wyjazdu do Pragi, ale co się odwlecze, to....
Mimo niewielu wyjazdów udało nam się przekręcić LWG około 6000 km, więc jesteśmy zadowoleni.
Rodzinnie - nasze cele na 2014 rok zrealizowaliśmy w 100% - będzie nas więcej i to dopiero jest powód do radości dla nas!!!
...Wy co prawda nie maczaliście w tym palców, ale dziękujemy za to, że nie przeszkadzaliście!!! rotfl

zaciszanka
Kolejne wykupienie AC zmusiło do powędrowania do garażu, żeby sprawdzić stan licznika Z przymrużeniem oka
11711 km, czyli w zeszłym roku przybyło 6 111 Z przymrużeniem oka Szału nie ma, ale sezon udany. Wyjazd Litwa- Łotwa - Estonia zapisał się jako moje największe motoMiDowe wydarzenie sezonu Uśmiech

lehoo73
To teraz ja. U mnie nie było różowo... Kilometrów prawie zero - nic. Od lipca motocykl stał w serwisie, który go jeszcze bardziej zepsuł i naraził na ogromne wydatki. Na szczęście jest Happy End. Znalazł się fachowiec, zabrał to puzzle stamtąd zabrał, naprawił, poskładał. Motocykl jest już, w pełni sprawny, po przeglądzie rejestracyjnym, akumulator naładowany - czyli gotowy do sezonu. I żeby tylko pogoda ... Szeroki uśmiech
Leszek

http://www.facebook.com/leszek.sygula
przemo77390
Dobry sezon pod względem motocyklowym:
Litwa - Łotwa
Mazury
Zloty
Albania

Oby więcej wypraw w życiu i może dutków na jakiś wymarzony sprzęt Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.29
3,171,485 unikalne wizyty