Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
JASNA GÓRA 2012
giencia
Ważna wiadomość dla wybierających się w tym roku do Częstochowy na Jasną Górę.

http://www.rajdka...

giencia
Oswiadczenie
Autor: Administrator
15.03.2012.
Poni¿ej przedstawiamy oficjalne oswiadczenie Wiktora Wegrzyna, Prezesa Stowarzyszenia
Miedzynarodowy Motocyklowy Rajd Katynski dotyczacy zmiany miejsca tegorocznego rozpoczecia sezonu
motocyklowego Jasna Góra 2012 - Gietrzwałd. Do pobrania: Oswiadczenie Wiktora Wegrzyna, Prezesa
SMMRK - >>>> Oswiadczenie_15-03-2012 <<<<Plakat Jasna Góra Gietrzwałd 2012 - >>>>
Plakat_Jasna Góra Gietrzwałd 2012 <<<< Tresc oswiadczenia:
OSWIADCZENIE
Ju¿ od 9 lat na Jasnej Górze zbieraja sie motocyklisci, aby prosic Jasnogórska Pania, Królowa Polski, o
opieke i bezpieczny sezon motocyklowy. Ka¿dego roku, w trzeci weekend kwietnia na Jasna Góre
przyje¿d¿aja motocyklisci z całej Polski a równie¿ z Wegier, Ukrainy, Litwy i innych krain. W ostatnim,
VIII Jasnogórskim Zlocie im. Ksiedza Ułana Zdzisława Peszkowskiego, uczestniczyło ponad 50 tys. osób i
35 tys. motocykli. Policjanci z Komendy Głównej jak i z Miejskiej w Czestochowie, zwracali uwage na
wzorowe zachowanie sie i samodyscypline motocyklistów, uczestników tego zlotu. Cecha wyró¿niajaca
Jasnogórskie spotkania od innych zlotów motocyklowych, jest zakaz handlu i promocji politycznej.
Tylko Jasnogórska Pani i motocyklisci. To stwarzało niezwykła atmosfere i nadawało szczególne
znaczenie temu spotkaniu. Pomijany molczeniem przez media, Jasnogórski Zlot Gwiazdzisty, stał sie
najwiekszym zlotem motocyklowym w Europie.
Wiedzieli o tym kolejni prezydenci Czestochowy, wiedział i Pan prezydent Krzysztof Matyjaszczyk.
I oto dowiaduje sie kilka dni temu, ¿e w III Alei NMP, w bezposrednim sasiedztwie Jasnej Góry, w
miejscu z którego korzystaja motocyklisci którzy nie mieszcza sie na Jasnogórskich Błoniach, pod
patronatem Pana Prezydenta Czestochowy, przygotowywany jest bazar. Bedzie handel, trzy zespoły
rockowe, tanie dyskoteki, puby.
Nie wiem czym kieruje sie Pan Prezydent Czestochowy? Czy to tylko chec zysku? Czy mo¿e chec
zrównania zlotu z setkami innych, a tym samym jego likwidacja?
W tej sytuacji postanowiłem:
JASNA GÓRA 2012
IX Motocyklowy Zlot Gwiazdzisty im. Ksiedza Ułana Zdzisława Peszkowskiego, radosne rozpoczecie
sezonu motocyklowego w dniach 14-15 kwietnia 2012 roku
odbedzie sie w GIETRZWAŁDZIE k/ Olsztyna,
w niezwykłym miejscu, gdzie w 1877 roku Matka Bo¿a objawiła sie polskim dzieciom i kiedy Polakom
pod zaborem pruskim nie wolno było mówic w jezyku ojczystym, przemówiła do nich po polsku.
Pani Jasnogórska jedzie z nami, jada Ojcowie Paulini.
Wiktor Wegrzyn
Prezes Stowarzyszenia Miedzynarodowego Motocyklowego Rajdu Katynskiego.
Organizator Jasnogórskich Zlotów i Motocyklowych Rajdów Katynskich.
Warszawa, 15 marca 2012 roku
Miedzynarodowy Motocyklowy Rajd Katynski
http:/

lotnik
Z BS

http://www.bractw...;mode=view

Leo
giencia napisał(a):

Ważna wiadomość dla wybierających się w tym roku do Częstochowy na Jasną Górę.

http://www.rajdka...

Jak bym czytał ogłoszenie SolidarnościSzok
Bez urazy, ale ja nie popieram i nie wierzę ŻADNEJ partii oraz związkom politycznym - przepraszam zawodowymKrzywi się. A taka forma ogłoszenia to już polityka. Smutne, że wciąga się w to motocyklistówPokazuje język
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

lotnik

lotnik
jeszcze raz

Goha66
cyt:
..." Cecha wyró&iquest;niajaca Jasnogórskie spotkania od innych zlotów motocyklowych, jest zakaz handlu i promocji politycznej"...
koniec cytatu
moja pierwsza myśl: tja ... akurat - zero polityki (lol)

cyt:
..."W W tej sytuacji postanowiłem:
JASNA GÓRA 2012 ...odbedzie sie w GIETRZWAŁDZIE k/ Olsztyna"...

koniec cytatu

pierwsza myśl: brak
może mi coś przyjdzie do głowy jak skończę się śmiać (to moze porwać) Z przymrużeniem oka
pozdr.

avocado
Opadają ręce, nogi i jeszcze kilka innych części ciała. Do Częstochowy nigdy mnie nie ciągnęło, nie mam ochoty dorabiać ideologii do swojego jeżdżenia ani dostarczać swoją obecnością argumentów komukolwiek. Od uczestnictwa w takiej imprezie zdecydowanie bardziej odstręczają mnie wypowiadane tam z ambony słowa oraz nieunikniona przy takiej liczbie motocykli masa ... hmmm... niemądrych motocyklistów. Stoisko z częściami motocyklowymi ani grill z kiełbaskami mi nie uwłacza. Najwyżej nic nie kupię i tyle. Przyłączam się do śmiechu Gohy Z przymrużeniem oka

Adminka
będąc lat temu kilka w Częstochowie usłyszałam jak ksiądz rozpoczyna kazanie słowami
"motocykl to rzecz męska"
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

avocado
Oj Carry, skoro powiedział to gościu w sukience, to chyba nie ma się co przejmować Z przymrużeniem oka

Goha66
przestańcie Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech
no jak ja mam zapanować nad śmiechem, gdy czytam takie posty Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech

Leo
Goha66 napisał(a):

przestańcie Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech
no jak ja mam zapanować nad śmiechem, gdy czytam takie posty Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech

Bo posty "to rzecz męska"ZłośćSzeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

yacey
Giencia miala dobre intencje, a Wy sobie jaja robicie Z przymrużeniem oka

yacey
A na serio, to trzeba chyba nie mieć wyobraźni, aby przenosić imprezę z Częstochowy do Gietrzwałdu. Gietrzwałd to taka miejscowość, gdzie już 100 motocykli spowoduje tłok. No chyba, że to będzie elitarne spotkanie członków "Rajdu"

Paula
no cóż szkoda, że impreza została przeniesiona do Gietrzwałdu ;( to już nie będzie to samo i myślę, że wiele osób nie pojedzie. zawsze musi się znaleźć jakiś dupek, który coś zrobi żeby uciąć tradycję ehhhhhhh

giencia
Jacek ja tylko przekazałam informacje Uśmiech Sama nigdy nie byłam w Częstochowie na Rozpoczęciu sezonu i teraz taż się nie wybierałam Uśmiech

termit
Z całym szacunkiem, ale mnie takie imprezy (tradycje) nie interesują. Czy to będzie Częstochowa czy Częstochowa w Gietrzwałdzie Uśmiech Nie byłam i na pewno nie będę. 35 tys. motocykli w jednym miejscu? To jakaś paranoja. Ale Gienci dziękujemy za informacje Uśmiech

eve
w zeszłym roku byłam pierwszy i ostatni raz! pierwsz to z racji mega natłoku Krzywi się drugi to kazanie powaliło mnie z nóg!
ale z tego co czytam na różnych forach to ludzie w ramach protestu wybierają sie właśnie na Jasną Górę Z przymrużeniem oka będzie wesoło !!
Czas życia pełnią życia! Więc chwytaj w dłonie każdy czas i gnaj przed siebie!

Goha66
http://czestochow...howie.html

... coraz ciekawiej ... ale nadal równie śmiesznie Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech

yacey
Właściwie to nie jest śmieszne, to po prostu jest żałosne.

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
3,171,853 unikalne wizyty