Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Powroty
draka
No dobra, założę wątek. Chciałam napisać "Powroty z ...", ale nie wiem co to za miejscowość w tym lesie Z przymrużeniem oka Wróciliśmy bez postojów, bo Ewunia przespała prawie całą drogę do Lublina. Pod koniec podobno się budziła, ale Paweł śpiewał jej kołysanki w których treści był królewicz innej orientacji seksualnej, będący jednocześnie synem Baby Jagi, więc postanowiła spokojnie poczekać na spotkanie z mamą. Bardzo, bardzo się cieszę, ze się z Wami spotkaliśmy, bo stęskniłam się okrutnie. Dziękujemy Leo i Alutce za poczyniony rekonesans i przygotowanie. Wielkie dzięki wszystkim Ciotkom zabawiającym Ewunię. Mam nadzieję, ze nie macie jeszcze dosyć i jest nadzieja na następny raz.

Leo
Ja som też w domku. Nie dość, że weekend do doopy to jeszcze mam Was serdecznie dosyćZłośćZłośćZłość
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Estrella
Melduję się i ja. Cała, zdrowa, i przeszczęśliwa wróciłam do domu.
Takie zmarnowane weekendy to ja lubię Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech

Do zobaczenia Uśmiech

Teodozja
Ja też dotarłam cała i zdrowa, nawet bardzo nie zmarzłam, jedyne co mi teraz doskwiera to Wasza nieobecność Uśmiech Było super, wielkie dzięki dla organizatorów, fajna miejscówka, cieszę się, że mogłam też uczestniczyć w spełnieniu marzenia Oli Uśmiech I dzięki Wam dowiedziałam się, że gęsie żołądki są jadalne i w dodatku są pycha Z przymrużeniem oka
A tego tortu niespodzianki nie zapomnę do końca życia, nie spodziewałam się i do ostatniej sekundy nie domyśliłam się o co chodzi, po prostu mnie zatkało, jeszcze raz dziękuję, jesteście kochani Szeroki uśmiechSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech
Do następnego! Szeroki uśmiech

nieswinka
Odmeldowuję się z własnego łóżka gdzie wreszcie mogę spokojnie wyzdrowieć. Dzięki ogromniaste za cudowną atmosferę i... ekspresową rehabilitację bo kolano jak nowe. :-)
A no i Leo- jesteś wielki... yyyyyy znaczy się, że fantastyczny taki... ;-)

Eddie
My też już w domku. Uśmiech
Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas!
Bawiliśmy się świetnie i z utęsknieniem będziemy czekać na kolejne spotkanie z Wami.Szeroki uśmiech
Buziaki!

Alutka
Melduję, że Śląsk w komplecie w domu, każdy w swoim Szeroki uśmiech

Teraz tradycyjnie podziękowania Uśmiech
Leo - za zorganizowanie tego zamieszania;
Goha, Eddie wraz z przyległościami za wspólną podróż
Jerzy za przypomnienie mi, że fazera warto kochać Z przymrużeniem oka
wszystkim za spotkanie i udział w spełnieniu marzeń Oli i Marysi

Juz za Wami tęsknię! Kiedy zimówka????

Mimi
z ukrycia obserwowaliśmy wszystkich, którzy nas wyprzedzili....
najpierw Termit, Rychu z Dorotą. Później ktoś tam z kimś tam, później cała wataha z zamykającą Zaciszanką.
no łzy ciekły mi po pysku całą drogę!

Dziękuję Wam!
love krove

Estrella
chyba za szybko jechaliśmy bo nie zauważyłam jak Was wyprzedziłyśmy Złość

Rycho
My też cali i zdrowi dotarliśmy do domu Uśmiech Do rychłego zobaczenia Z przymrużeniem oka Podobno było jak zwykle Szeroki uśmiech

www.motorowodni.com.pl
pszczola35
Meldujemy się i my Szeroki uśmiech Piękne dzięki, ścisk i "fokule". Udało się z Wami być i cieszyć się pełną gębą Szeroki uśmiech Do następnego równie miłego...Szeroki uśmiech

zaciszanka
Wyspana i najedzona odmeldowuję, że od kilku godzin w domu Uśmiech Naszą watahę zamykał Jerzy w aucie, potem się trochę nam rozjechało Z przymrużeniem oka

Dzięki za weekend, który jak zawsze zbyt szybko mija Z przymrużeniem oka ... ale za to jaka kumulacja wrażeń i wspomnień Uśmiech

Hania
Cieszę sie, ze dotarliście cali i zdrowi...ja byłam prawie na czas bo na integracje z ludzmi z pracy spóźniłam się jedynie 15min Z przymrużeniem oka a jak już wróciłam do domu po tych wszystkich szaleństwach to tak jakoś dziwnie z tą ciszą i pustką... idę spać!!!! ale dzięki za weekend Szeroki uśmiech i czekam na kolejne spotkanie Uśmiech)))
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

Mimi
Estrella napisał(a):

chyba za szybko jechaliśmy bo nie zauważyłam jak Was wyprzedziłyśmy Złość

bo my z krzaczków Was podglądaliśmy! Jak się pojawialiście na tylnym horyzoncie to my w las. Wy lecieliście dalej w nieustającym przeświadczeniu, że nas nigdy nie dogoniliście! he he!
jak się nie ma umiejętności to zostaje tylko skryty lans! Uśmiech Uśmiech Uśmiech
love krove

Ciotka
I ja spóżniona się odmeldowujęPokazuje język
Serdeczne dzięki za jak zwykle przetańczony weekendSzok
+1 równiez dołącza do podziękowań....hihihi..... spróbowałby nie!!Szeroki uśmiech i na zimówkę oba dwa (Piotrusie) chętni Złość
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

Waldex
Ja też juz jakiś czas temu dotarłem. Fajny weekend spedzony z Wami. Dziekuje za te rozmowy, towarzystwo w drodze, przy stole i na parkiecie. Zaciszanka straszyła, że ten wyjazd mnie odmieni...Uśmiech Na razie nie zauważam nic oprócz tego, że uśmiecham się do siebie, na wspomnienie kilku sytuacji...Uśmiech Trzymajcie się i do zobaczenia....

MIEcia
Ja sie dopiero dziś odmeldowuję. Musialam sie wyspac!

Jeśli ktoś ma zdjęcia ze spełnionego mojego marzenia jazdy traktorem - to prosze podesłać!Szeroki uśmiech

A, i bym zpomniała - oczywiście było jak zwykle do dupy! Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech Oby tak było zawsze!

taga
ja z opóźnieniem, ale....
wielkie podziękowania dla Ciebie Leo!!! było standradowo, do dooopy...co zrobić takie życie...
super było się z Wami spotkać Uśmiech

dzięki dziewczyny za ogranięcie kwestii spełniania marzeń Uśmiech cudnie było

a Wam wszystkim za super towarzystwo!!! super!!!
dziękuję ekipie za przemiły powrót, za wyrozumiałość do mojego nieustannego doganiania etc.
do następnego Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.26
3,171,445 unikalne wizyty