Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Majówka - "w koło komina" - Warszawa
lehoo73
Dzień dobry!

Z pewną, taką nieśmiałością piszę ten post. Kolejny zresztą w temacie majówkowym. Mam nadzieję, że lincz mnie za to nie spotka Szeroki uśmiech. Ale, ale, powróćmy do tematu: otóż jest kilka bardzo atrakcyjnych propozycji dotyczących dalszych podróży. Jednak, niestety nie zawsze można na taki kilkudniowy wyjazd sobie pozwolić, nawet jeśli jest długi weekend. No właśnie ja nie mogę. I tu pojawia się inicjatywa alternatywna, bo może jest więcej osób w podobnej sytuacji Uśmiech. Chciałem więc zapytać, czy może są chętni, albo nawet i są może już pomysły, aby polatać trochę w bliższej okolicy Warszawy, tak żeby tego samego dnia być z powrotem?

Pozdrawiam
Leszek

http://www.facebook.com/leszek.sygula
gula
Hej, w koło komina to ja się pisze. skoro wszyscy wyjeżadżają to ktoś musi zostać Z przymrużeniem oka póki co dylemat czy rower, czy moto, czy sadzenie kwiatkówZ przymrużeniem oka ale pogoda ma być, więc wszystko się uda. może niedziela??

CyberScyzor
W mojej glowie powstal wlasnie plan Radzymin-Olsztyn-Mikolajki-Augustow-Radzymin w sobote, ale wiecie jak to ze mna jest Uśmiech Nie lubie peletonow, ale z checia sie gdzies ustawie np. w Mikolajkach, czy Augustowie Uśmiech Na jakas kawke, obiadek lub cus.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel
Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77
/Motto: "Nie lubię peletonów..."
/wyprawy motocyklowe opisane

cyberscyzor.blogspot.com
Leo
CyberScyzor napisał(a):

W mojej glowie powstal wlasnie plan Radzymin-Olsztyn-Mikolajki-Augustow-Radzymin w sobote, ale wiecie jak to ze mna jest Uśmiech Nie lubie peletonow, ale z checia sie gdzies ustawie np. w Mikolajkach, czy Augustowie Uśmiech Na jakas kawke, obiadek lub cus.

Fajna traska tylko potem nie narzekaj na policję, która po prostu robi swoje - i dobrze.
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

lehoo73
Halo, Halo. Niestety w niedzielę nie będę mógł ..... ale .... od wtorku do końca następnego tygodnia już jak najbardziej. Jednak zdecydowałem się wyrwać w sobotę na Motoserce do Ciechocinka. Może ktoś z forumowiczów tez tam będzie?

Pozdrawiam
Leszek

CyberScyzor
Leo napisał(a):

CyberScyzor napisał(a):

Fajna traska tylko potem nie narzekaj na policję, która po prostu robi swoje - i dobrze.

Alez, alez.. ja na policję nie narzekam, bardzo ludzi lubię i szanuję. Zazwyczaj po spotkaniach z policjantami mam miłe wspomnienia, nawet jak dostaję mandat. Nawet na szkoleniu byłem w Ośrdoku Policyjnym w Legionowie, zacnie było, miło i przyjemnie. Ale policjanci to ludzie, w większości są sympatyczni i normalni a czasem trafiają się jakieś zakompleksione tłuki i gbury. Bo nawet jak komuś wystawiasz mandat możesz przy tym normalnie zagadać i być najzwyczajniej na świecie miły. Ci akurat nie byli, miałem wrażenie jakby się czepiali o każde słówko i szukali zaczepki. I tyle.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel

cyberscyzor.blogspot.com
gula
Scyzor, ta Twoja trasa kolo komina to ponad 500 km Z przymrużeniem oka a moze team augustowski sie ruszy w strone wawy to mozna obiad zaliczyc. ja jesli mialabym dojechac na mazury to napewno bym juz tam zostala na troche Pokazuje język

CyberScyzor
dla mnie istotne jest poruszanie sie Uśmiech Po moich wyczynach w Holandii (1400 dziennego przebiegu na Bandycie 600) to 500 km na Hayabusie naprawde to "wkolo komina". W poniedzialek musze byc i tak i tak w robocie, w niedziele chcialbym porobic pare rzeczy wokol domu, wiec wycieczka jak znalazl na przerwe. W srode lece w druga strone, bo w Beskidy na czwartek, piatek i w sobote wracam. Tak wiec w dlugi weekend na pewno peknie 1500 km. Ale po cos czlowiek kupile ten motocykl, nie?
CyberScyzor
Bestia - Black Angel

cyberscyzor.blogspot.com
CyberScyzor
No to propozycja jest "wokół komina" Uśmiech 160 km. Uśmiech

Mam taka propozycje, Zamek w Liwiu (Liw - nie wiem jak to sie odmienia) i muzeum Zbrojownia - ze strony www wynika, że sa czynni do godziny do godz. 16.00 lub 18.00. Niestety ze strony tez nie wynika czy sa w ogole czynni 1 maja 75 km od Warszawy. Nigdy tam nie bylem, nie wiem jak tam dojechac, nie wiem jak wyglada zamek ani czy muzeum bedzie czynne Zacheciłem? No to git. Proponuje wyjazd w drugiej czesci dnia, czyli tak kolo 13tej z Warszawy spotkajmy się na Shellu na Ostrobramskiej. Poczekamy na chetnych 13.00 - 13.15 i jedziemy na 15ta powinnismy w spokojnym tempie dojechac. Zwiedzamy zamek - pewnie na 40 minut zwiedzania znajac zycie i wracamy kolo Kamienczyka przez Wyszków do Serocka, lądujemy na kawkę lub cos inszego w Cafe Szanta gdzie rozchodzimy sie w pokoju do domów. Przewiduję ze calosc nie zajmie nam wiecej czasu niz do 18tej. Oczywiscie to propozycja jest taka rzucona z dupy. Jak kto preferuje inaczej to smialo.

Tu mapka:
http://g.co/maps/...
CyberScyzor
Bestia - Black Angel

cyberscyzor.blogspot.com
lehoo73
Ajć ... ale pech. Teraz wszedłem na forum, a zdążyłem się na jutro już wcześniej umówić. A chętnie bym się przeleciał w takie, atrakcyjne miejsce... No nic, weekend jeszcze trwa.. Może coś jeszcze się uda ... Zazdroszczę.

Pozdrawiam
Leszek

giencia
gula napisał(a):

Scyzor, ta Twoja trasa kolo komina to ponad 500 km Z przymrużeniem oka a moze team augustowski sie ruszy w strone wawy to mozna obiad zaliczyc. ja jesli mialabym dojechac na mazury to napewno bym juz tam zostala na troche Pokazuje język

GULA Kochanie team augustowski na majówkę realizuje jeden z Twoich planów: sadzenie kwiatków Z przymrużeniem oka

Pozdrawiam was gorąco i za miesiąc się w końcu spotkamy Uśmiech

Ale zawsze zapraszam do Augustowa Uśmiech Na kawkę, na grilla na % Z przymrużeniem oka

Buziaki

gula
z moich planów póki co został zrealizowany jeden: leżeć w trawie, liczyć chmury lalala Z przymrużeniem oka kwiatków jak nie było tak nie ma, rower nie wyjechał z piwnicy a motocyklowo bylo 20 km szaleństwooooo Z przymrużeniem oka chillout pelną gębą Szeroki uśmiech
Scyzor i peleton? węszę podstęp Z przymrużeniem oka jeśli nagle grupa nie zrobi mocno torowa to będę.
a teraz kawa, słonko i majówki ciąg dalszy Z przymrużeniem oka

CyberScyzor
No i bardzo dobrze, przewietrzyliśmy sprzęty w MiDowo BSowym składzie. Muzeum fajne, Pułtusk przemiły. Dwupasmówka dolotowa do Warszawy również. Mega korek przed rondkiem ale od czego ma się Yoshimury... jak Mojżesz przez Morze Czerwone, swoją drogą naprawdę ujęła mnie uprzejmość praktycznie wszytskich kierowców, ustępujących miejsca w korku.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel

cyberscyzor.blogspot.com
gula
dobre towarzystwo, super pogoda, dużo ruchu wahadłowego, hasło 'to my naprawde mamy coś zwiedzać?', miny na dzień dobry na widok lytrów bezcenne, ogólnie pozytywnie Uśmiech a teraz czas na tego, który był często wspominany... przyjaciel żuberek Z przymrużeniem oka

Estrella
i 250km pękło Uśmiech fajnie było Was poznać osobiście a jeszcze fajniej z Wami polatac... Dzięki wielkie!
Scyzor już wiem czemu Twoja Bestia nawet mi się podoba - to te wydechy Pokazuje język

gula
czemu panowie sie dziwia:
'nawet na swiatłach rozmawiacie??'
'Ona o droge pyta?"
Z przymrużeniem oka

CyberScyzor
No i proszę Estrella zmienia zdanie na temat wyglądu Hayabusy... że jednak może tak troszeczkę ale to troszeczke jej sie podoba Uśmiech Apropos wydechów jechałem w korku za dwoma chopperowcami, wydechy mieli takie, że swoich nie słyszałem Szeroki uśmiech Ustępowali im, natomiast problem polegał na tym, ze nawet jak ustępowali to nie mogli się zmieścić w powstałą dziurę Uśmiech musiałem gdzieś po prawej poboczem ich minąć bo normalnie stałbym w korku za nimi.

Co do pytania sie o drogę. Prawdziwy mężczyzna w życiu by nie wpadł na pomysł pytania się o drogę. To przyznanie się do klęski jako przewodnik, atawistyczny lęk.

Na tej dwupasmówce jechałem z tym popierdzielonym Audi na Opolski blachach bez lusterek.. bosh koleś jakiś popierdzielony... wcześniej go mijaliśmy jak jakieś ewolucje na drodze uskuteczniał wyprzedzając... strach w pobliżu takiego kolesia w ogóle się znajdować.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel

cyberscyzor.blogspot.com
Estrella
gdyby nie ten odprysk podobałaby mi się minimalnie bardziej Z przymrużeniem oka Pokazuje język

Leo
[quote]CyberScyzor napisał(a):

Co do pytania sie o drogę. Prawdziwy mężczyzna w życiu by nie wpadł na pomysł pytania się o drogę. To przyznanie się do klęski jako przewodnik, atawistyczny lęk.

Eeee tam. Prawdziwy facet spokojnie spyta się o drogęUśmiech O drogę nie pytają tylko mocno zakompleksione jednostki bojące się stracić, wg nich, resztki poczucia godności i autorytetu - jeśli jeszcze je mająSzokSzeroki uśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,171,857 unikalne wizyty