Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Drukuj temat
Kalendarz MiD 2015
Hania
Ja miałam jakiś dziwny rok i nie mam prawie zdjęć,a tym bardziej ładnych :-(
Most girls like diamonds and pearls, but all I'd like is a motorbikeUśmiech

zaciszanka
Esti, przykro mi, tym bardziej, że marudziłam Tobie o zdjęcia i marudziłam. Nawet biorąc Ciebie pod uwagę ( zdjęcia solo, z motocyklem i grupowe ), to mamy "odhaczonych" 7 chętnych "zgłoszeń" na 17 - to nadal mniej niż połowa smutek .

Tak jak Alutka napisała " Minimum zaangażowania z naszej strony jest wręcz wskazane skoro główną robotę odwali Teo".

To nie jest moja" decyzja", że temat kalendarza umarł, tylko brak zaangażowanie smutek

zaciszanka
taga napisał(a):

ja wczoraj przesłałam swoje ... jedyne fotki z tego roku jakie mam to letni BBZ, mogę dosłać ale zawalę skrzynkę...
dobra skontaktuję się z Teo, bo wystawiałam je na forum na picasa, jeśli któreś bardzo pasuje to no problem żebym podesłała w większej rozdzielczości... dobra dziś wybiorę ze 20 i doślę aby Teo miała z czego wybrać...
pierniczków w tym roku jeszcze nie piekłam, z naciskiem na jeszcze Uśmiech

Taga, ale nawet jak podeślesz kolejnych 20 zdjęć, to Ty podeślesz , a nie inni wcześniej zdeklarowani chętni.
To nadal będzie powiedzmy, według zgłoszeń, 8 kalendarzy przy założeniu, że ten kto przysłał zdjęcia kupi kalendarz ( albo 2 jeżeli była taka deklaracja ). Może po prostu też niektórzy już nie są zainteresowani kalendarzem.
Ciężko wybrać za kogoś zdjęcia "twarzowe" konkretnej osoby i zdjęcie z motocyklem lub o tematyce motocyklowej. Grupowe dobierała rok temu Teo.

taga
Zaciszanka,
pewnie masz rację, dajmy ludziom dziś czas na zanegowanie "temat kalendarza upadł"... Z przymrużeniem oka
jeśli faktycznie upadł, to może tak miało być...
robię 3 kalendarze dla babć z młodym, więc mogę na gruponie zrobić jeszcze jeden-dwa, i będzie miał wtedy wzięcie na licytacji.... Uśmiech Uśmiech Uśmiech

dobra zobaczmy co inni jeszcze sądzą, choć deadline był 2 dni temu.... temat jest widoczny i na samej górze....

miłego dnia!
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

zaciszanka
Taga, dla mnie brak zdjęć jest odpowiedzią czy jest chęć w narodzie i co inni sądzą Z przymrużeniem oka Trzeba było tylko przeszukać zasoby na kompie lub na linkach picasa, które są na forum. Kilku osobom udało się to zrobić i przesłać zdjęcia przed terminem, czyli było to możliwe Uśmiech
Ktoś poświęcił czas i mógł to zrobić w "proszonym" terminie.
Nie jesteśmy korporacją, gdzie są deadline'y, ale też nie jesteśmy dziećmi, żeby przypominać, ciągle marudzić i na siłę wyciągać zdjęcia Z przymrużeniem oka

Joas
Zaciszanka przecież ludzie chcą mieć kalendarz, problem może być bardziej banalny niż Ci się wydaje.
Nie chodzi o brak zaangażowania a o brak zdjęć smutek fota
Jestem tego najlepszym przykładem. Nie mam ludzkiego aparatu (ten w telefonie to porażka) i na wszystkich naszych spotkaniach nie zrobiłam żadnego zdjęcia.
Bardzo chciałabym coś dorzucić od siebie ale nie mam co....
Mogę jedynie liczyć, że znajdzie się coś fajnego wśród zdjęć które były robione przez inne osoby i udostępnione dla wszystkich.
Nawet jeśli w kalendarzu nie będzie mojego zdjęcia to i tak go chcę Uśmiech
Od oglądania siebie mam lusterko, ale oglądania Waszych buziek mam ciągły niedosty Uśmiech

Hania
Joas napisał(a):

Nawet jeśli w kalendarzu nie będzie mojego zdjęcia to i tak go chcę Uśmiech
Od oglądania siebie mam lusterko, ale oglądania Waszych buziek mam ciągły niedosty Uśmiech

święte słowa...mam tak samo...

zaciszanka
Asia, dla mnie ( to moja osobiste zdanie ) brak zdjęć - to brak minimalnego zaangażowania w sprawie kalendarza. Sorry, ale tak to widzę smutek
Rzeczywiście sprawa jest banalna - np. przesłanie 2 zdjęć. Też nie mam zdjęć z własnego aparatu - przeszukałam linki od innych osób ( linki na picasie do zdjęć z imprez robionych przez różne osoby są na forum ), ściągnęłam wybrane zdjęcia i przesłałam.

Hania
zaciszanka napisał(a):

Rzeczywiście sprawa jest banalna - np. przesłanie 2 zdjęć. Też nie mam zdjęć z własnego aparatu - przeszukałam linki od innych osób ( linki na picasie do zdjęć z imprez robionych przez różne osoby są na forum ), ściągnęłam wybrane zdjęcia i przesłałam.

Przyznam się, że na to nie wpadłam, miesiąc bycia chorą i dwa antybiotyki wykończyły moją kreatywność i życiowe zaangażowanie smutek a jak wróciłam do pracy to zaczęłam znowu siedzieć po godzinach.... jeśli jest szansa na podniesienie tematu - to dzisiaj do północy postaram się poszperać w linkach i coś wysłać, albo chociaż swoje foto nie związane z moto.

Joas
zaciszanka napisał(a):

No i widzisz ... trzeba było tak od razu Uśmiech Zrobię tak jak Ty Pokazuje język

Teodozja
Dawajcie dawajcie, a ja wcześniej niż w weekend nie siądę do kalendarza... Uśmiech Z mojej strony to wygląda tak, że po prostu muszę mieć go z czego zrobić, 12 kart nie tak łatwo zapełnić, tym bardziej, że każdy chętny chciałby tam widzieć zapewne również siebie, a nie tylko fotki z kilkoma osobami...
A że czasu ostatnio nie mam wcale, to też nie bardzo mogę sobie pozwolić na robienie kalendarza dla kilku osób, więc proszę Was, zmobilizujcie się i ułatwcie mi sprawę Uśmiech

Joas
Done cieszę się

draka
mam pewną propozycję, gdyby jednak udało się zebrać te foty i projekt "kalendarz" by wypalił. Dało by się zrobic taki, żeby numerki dni miały białe tło i miejsce do notowania jak np tu http://www.google...CAQQsCUoAA Wiem, że estetycznie jest to do upy w porównaniu z czernią, ale za to jest baaardzo przydatne. Edit: ostatnio była klimatyczno-romantyczno-motocyklowa fota w tle. To może by ją rozjaśnić maksymalnie, żeby dało się pisać?

Andzia
No dobra, nie wpadłam na to, że brak wysłania zdjęcia zostanie odebrane jako rezygnacja z kalendarza. No ale skoro tak, to zaraz coś wyślę, z tym, że z oczywistych względów nic motocyklowego.
Piękno można znaleźć prawie wszędzie, jeśli człowiek przystanie, żeby się rozejrzeć; lecz codzienna walka o przetrwanie sprawia, że łatwo zapomnieć o istnieniu tego zupełnie darmowego luksusu

zaciszanka
Jak się forum zaraz ożywiło Z przymrużeniem oka

Joas
zaciszanka napisał(a):

Jak się forum zaraz ożywiło Z przymrużeniem oka

jak to zwykle bywa ... uderz w stół, a nożyce się odezwą Uśmiech

termit
Dzięki Kasia, zmobilizowałaś mnie. Zdjęcia wysłane z Twoją i Jerzego pomocą Szeroki uśmiech

Hania
poszło. niewiele i malo motocyklowo, ale roześmiane Z przymrużeniem oka

Ishka
hejo
zgłaszałam się o foty z 2010 z prostego powodu - to był mój ostatni (jak na razie) sezon na moto i wiem, że miałam fajne zdjęcie z nędzy w kasku ale z podniesioną szybką -dało się rozpoznać, że to ja. niestety na kompie tego nie mam...
nie mam innych zdjęć na moto bo na razie moto stoi i traci na wartości a ja nie jeżdżę, nie mam zdjęć cywilnych bo w moim stałym gronie jakoś nikt nie pyka miliona zdjęć z każdego spotkania, a że nie dysponuję jakimiś fb, instagramami czy innymi czasozabieraczami to po prostu nie mam zdjęć. ba, ja nawet za bardzo nie mam zdjęć własnego dziecka (chociaż jest o niebo bardziej fotogeniczny niż ja)
reasumując - potwierdzam chęć zanabycia dwóch sztuk. to, że mnie tam nie będzie jako osobna buźka albo na moto wcale mnie nie martwi. może będę na grupowym, może nie.
i tak Was lubię.

zaciszanka
Ishka, nie marudź Z przymrużeniem oka ( jak to czasami mawia mój szef "słyszę płacz kobiety" , mawia to głównie do moich kolegów Z przymrużeniem oka ) ....
Polecam "Fotki", np. linki z 2013, 2014 roku ( a więc "świeże" ) i zdjęcia Estrelki oraz innych z Czartaka czy Zimówki - wybierasz, ściągasz na kompa, zapisujesz i wysyłasz mailem i już Uśmiech To nie musi być zdjęcie w kasku na moto Z przymrużeniem oka Nie ma zdjęcia moto, to dawaj takie jakie Ci się podoba Uśmiech

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,171,547 unikalne wizyty