Aktualnie online

· Gości online: 3

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Augustowskie Motonoce 2014
taga
zaciszanka napisał(a):

Bluespeed - będzie sens jechać Uśmiech
W zeszłym roku nigdzie się nie zapisywałyśmy, po prostu przyjechałyśmy i płaciłyśmy za wejście i dostałyśmy identyfikatory pozwalające wejść na teren zlotu na bramce. .... Co ciekawe, ale i sprzyjające towarzysko - trzeba było postać w kolejce Z przymrużeniem oka

idąc za radą koleżanki Zaciszanki, rezerwację utrzymałam na pokój (w zasadzie to full wypas, apartament będzie Z przymrużeniem oka, w 4 się zmieścimy Z przymrużeniem oka a zgłoszenie na miejscu ogarnę Uśmiech dajcie znać kto i o której będzie leciał w kierunku Augustowa... to chętnie się przyłączę Z przymrużeniem oka ew. wyjadę godzinę wcześniej, żebyście mnie na trasie dogoniły Z przymrużeniem oka
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

draka
My też rozmyślamy o tym, żeby pojechać i zamierzamy się decydować w ostatniej chwili. Nie wiem tylko jak z noclegiem. Taga, jak bardzo rozciągliwy jest Twój apartament?

taga
draka napisał(a):

My też rozmyślamy o tym, żeby pojechać i zamierzamy się decydować w ostatniej chwili. Nie wiem tylko jak z noclegiem. Taga, jak bardzo rozciągliwy jest Twój apartament?

Draka apartament jest dwuosobowy, a nas póki co jest 4 osoby, ja, Miecia, Mimi, Norbi.
nenene
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Waldex
Giencię znacie, ja dziś za jej pośrednictwem zaklepałem prywatną kwaterkę w rozsądnej cenie. Może nie 100m od zlotu, ale spacery przez las też mają swój klimat...Uśmiech Miejsca jeszcze są. Zwolnijcie ten apartament i dzwońcie, bo inaczej wypadnie mi mieszkać z obcymi...Uśmiech

taga
Waldex napisał(a):

Giencię znacie, ja dziś za jej pośrednictwem zaklepałem prywatną kwaterkę w rozsądnej cenie. Może nie 100m od zlotu, ale spacery przez las też mają swój klimat...Uśmiech Miejsca jeszcze są. Zwolnijcie ten apartament i dzwońcie, bo inaczej wypadnie mi mieszkać z obcymi...Uśmiech

kurczę szkoda że wcześniej sie nie zadaliśmy, powiem szczerze że perspektywa posiadania nawet kawałka podłogi, ale blisko jednak do mnie przemawia, wiesz, boje sie że w lesie sie zgubię Z przymrużeniem oka nie wiem jak reszta współspaczy, ale ja bym już została gdzie miejsce zaklepane...
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

zaciszanka
Taga, gubienie w lesie może mieć swój urok Z przymrużeniem oka
... ale fakt, że kawałek podłogi + łazienka bardzo blisko zlotu w tym przypadku ma jeszcze większy urok Z przymrużeniem oka

Waldex
Co to za motocyklista(stka), który(a) na pytanie:
- gdzie nocujesz?
Odpowie:
- w apartamencie....Uśmiech

taga
Waldex napisał(a):

- gdzie nocujesz?
Odpowie:

To ja Taga Uśmiech namiotem nie gardzę jak trzeba, i pod chmurką spać tez mogę Uśmiech już sie swoje tez w życiu z namiotem najezdzilam, ale jakoś teraz po prostu bliskość miejsca do mnie przemawia Uśmiech zobaczymy co z Miecia, bo widziałam jej fotę na BF ze szpitala, Miecia odezwij sie ze żyjesz!
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Waldex
Namiot i chmurka, to przesada w drugą stronę... Nic tylko odbijają się od jednej bandy do drugiej, a można tanio, miło i bezpiecznie pomiędzy....Uśmiech

zaciszanka
Waldex napisał(a):

- gdzie nocujesz?
Odpowie:

To po prostu wygodna motocyklistka Z przymrużeniem oka i przewidująca, że później przyjdą znajomi podładować telefon, skorzystać z bardziej prywatnego prysznica itp itd Z przymrużeniem oka

Waldex
No tak, macie rację!

Jak tu skończyć ten dialog.....???Uśmiech

taga

Jak tu skończyć ten dialog.....???Uśmiech

do zobaczenia! Uśmiech to chyba najfajniejsze zakończenie Z przymrużeniem oka
cieszę się
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

zaciszanka
W piątek kolejne spotkanie z całkiem sporą MiDową grupą Uśmiech
Upały podobno mają się utrzymać jeszcze 2-3 dni, w przyszłym tygodniu poniżej 20 stopni. A co ma być w weekend ? co?

Estrella
W weekend będzie gorąco... niekoniecznie za sprawą pogody Uśmiech już się nie mogę doczekać!!!
LWG
"Sukces to suma wielkiego wysiłku powtarzanego z dnia na dzień" Robert Collier

Work hard in silence let success make the noise

gula
Hej, leci ktoś w piątek po pracy? czy już wszyscy macie wolne i widzimy się w Augustowie Piwo
Edytowane przez gula dnia 11-06-2014 16:02

zaciszanka
Esti, Teo i ja mamy piątek wolny, więc raczej będziemy wcześniej wyjeżdżać - ok. południa, choć w różnych grupach Z przymrużeniem oka

taga
Po 7 godzinach sterczenia pod gabinetem w szpitalu wreszcie mi młodego zdiagnozowano, wiec niestety w tym roku znów augustowskie motonoce beze mnie smutek apartament odwołałem, Mimi tez nie jedzie ani Miecia. Młody ok,tylko musi leżeć 10 dni plackiem non stop, nawet łazienka do niego ma przyjechać, wiec ja będę spokojniejsza jak zostanę w wawie..... Życie ...... bawcie sie dobrze Uśmiech napijcie moje zdrowko Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech

Szpila
A ja za chwilkę będę w Augustowie.Baner juz wisi i coraz więcej motocykli mijam po drodze.Bawcie sie grzecznie;-)

europon@europon.com.pl
Teodozja
Taga, wielka szkoda, mam nadzieję, że Kacperek dojdzie szybko do siebie Uśmiech Wypijemy Wasze zdrowie Uśmiech

Szpila
Chyba jestem pierwsza ;-)
Nie mogę fotki wstawic ale na facebooku jest.
milej zabawy.

europon@europon.com.pl
Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.25
3,171,523 unikalne wizyty