Aktualnie online
· Gości online: 1
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
· Użytkowników online: 0
· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras
Logowanie
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.
RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?
nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.
RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?
zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona
545 spamowych kont do wyczyszczenia 

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć 

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło.

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom 

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super 

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj 

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!
zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić 

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji
drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach
AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania 

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni!
namiot gotowy 

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać 

Zobacz temat
Powroty z BZ-tu
|
|
porzeczka |
Dodany dnia 03-06-2012 20:07
|
![]() Użytkownik Postów: 130 Data rejestracji: 13.02.12 |
Ja też dziękuję za świetną organizację na BBZ, za duuuuużo jedzenia i ciepło przy kominku ![]() |
|
|
Goha66 |
Dodany dnia 03-06-2012 20:30
|
![]() Użytkownik Postów: 683 Data rejestracji: 13.02.12 |
niby kolejny zmarnowany i doanalny weekend, a jednak (z niedowierzaniem dla samej siebie) musze napisać, że miło było Was widzieć ![]() ![]() P.S. Teo przywiozła flaszkę "wkupnej" (tylko na szczęście nie miała czasu jej na stół dostarczyć). obecnie ww. przedmiot znajduje się w naszej domowej "przechowalni" - już opisany datą i miejscowością tegorocznego letniego. prosze by organizatorki zdecydowały czy zrobią na forum jej licytację pobezetową czy też ma odczekać do zimówki lub kolejnego letniego. pozdr. |
|
|
lehoo73 |
Dodany dnia 03-06-2012 20:48
|
![]() Użytkownik Postów: 224 Data rejestracji: 04.04.12 |
To i ja się dołączę. Przyjechałem tylko "na chwile", można powiedzieć trochę "na krzywy ryj" i trochę się obawiałem, ale ... moje obawy szybko zostały rozwiane. Spotkałem wspaniałych i sympatycznych ludzi. Bardzo, bardzo dziękuję za ciepłe przyjęcie. Było niesamowicie Was poznać w realu (nie mylić ze sklepem ![]() Do zobaczenia! Pozdrawiam Was! Leszek
|
|
|
Ishka |
Dodany dnia 03-06-2012 21:10
|
![]() Użytkownik Postów: 260 Data rejestracji: 15.02.12 |
ahoj! jesteśmy też i my podróż była troszkę... wrzaskliwa ![]() szczególnie, jak się nudzi ![]() dzięki serdeleczne dla Organizatorek, jak zwykle było... jak zwykle ![]() dzięki Wam wszystkim za super towarzystwo, i wiecie co? nie widziałam Was rok, niektórych jeszcze dłużej w ogóle się nie zmieniłyście kobitki! widać sezonowe okłady z komarów, regularne przemarznięcia i wylewanie wody z butów po przejażdżce w deszczu działa konserwująco ![]() PS - Draki - dzięki za zamiankę! |
|
|
Kar |
Dodany dnia 03-06-2012 21:23
|
![]() Użytkownik Postów: 14 Data rejestracji: 16.04.12 |
Dzięki za miły weekend, w końcu mogłem Was poznać w realu Gratuluje Zaciszance i Termitowi dobrze zorganizowanej imprezy i podziekowania dla Porzeczki,że była tak miła zabrać mnie jako plecak. |
|
|
termit |
Dodany dnia 03-06-2012 21:47
|
![]() Użytkownik Postów: 826 Data rejestracji: 13.02.12 |
My też dziękujemy Wszystkim za przybycie, pomoc i że jesteście ![]() PS Oponę ja przywiozłam i zabrałam, ale chętnie pożyczę ![]() PS Sławek, pamiętajcie o zastrzyku dla psiaka |
|
|
lotnik |
Dodany dnia 03-06-2012 23:25
|
![]() Użytkownik Postów: 205 Data rejestracji: 26.02.12 |
Ja też cały i szczęśliwy wróciłem do domu udało się bez deszczu. Dziękuję serdecznie za miło spędzone chwile na BZ mam nadzieje, że następnym razem też w roli plecaczka będę mógł się z Wami spotkać. Wielkie ukłony dla Organizatorek profesjonalizm przemawiał w każdym calu było mi niezmiernie miło poznać Wszystkich. Cytryna dzięki za wspaniałą podróż, Gula wielkie dzięki mam nadzieje, że się nie wstydziłaś za mnie. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia ponownie. ![]() |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 03-06-2012 23:31
|
![]() Główny administrator Postów: 1503 Data rejestracji: 13.02.12 |
... dolegliwości po BBZ mnie też dopadły,- z pamięcią... ![]() ![]() ![]() |
|
|
Lipolcia |
Dodany dnia 04-06-2012 09:03
|
![]() Użytkownik Postów: 31 Data rejestracji: 13.02.12 |
ja też się melduję, chociaż poniewczasie. Strasznie fajnie było Was, baby kochane, poznać w realu! Dziękuję Zaciszance i Termitowi za wspaniałą organizację. Dziękuję za przejażdzki i powrót do Wawy. Śpieszę też donieść, że jeszcze mam uszy. Tak, jechałam z tymi kolczykami pod kaskiem. Nie, nie to mnie bolało, ale ich ... ciężar. Muszę jednak przyzwyczaić moje świeżo przekłute uszy bardziej, na razie - z żalem - muszę je zdjąc i zalozyc cos leciutkiego. Uszka już czerwone.... W przerwie na lancz idę coś kupić do uszu. Wariatka..... |
|
|
Ciotka |
Dodany dnia 04-06-2012 09:05
|
![]() Użytkownik Postów: 266 Data rejestracji: 21.02.12 |
I ja szczęśliwie dotarłam, a że chopaki od progu dorwali mnie w swoje szpony, nie miałam czasu wcześniej napisać![]() Cóż wszystko zdążyliście wymnienić, wyliczyć, zaznaczyć, podziękować itd.... itp.... ![]() Pozostaje mi tylko podpisać się pod Waszymi słowami obiema rękami. BYŁO DO DOOOOOPY ![]() AMEN ![]() Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyć
![]() |
|
|
CyberScyzor |
Dodany dnia 04-06-2012 10:38
|
![]() Użytkownik Postów: 48 Data rejestracji: 12.04.12 |
krótko, bo krótko ale pierwszy BBZ w moim życiu odwiedzony. Siła i dzięki za przyjęcie.
CyberScyzor
Bestia - Black Angel Hayabusa L0 + Yoshimura Carbon R77 /Motto: "Nie lubię peletonów..." /wyprawy motocyklowe opisane |
|
|
7czarna |
Dodany dnia 04-06-2012 15:34
|
![]() Użytkownik Postów: 44 Data rejestracji: 01.04.12 |
Było, jak zwykle, do doooopy..i oby tak dalej.. ![]() ![]() p.s. Rychowi też się podobało ![]() |
|
|
MIEcia |
Dodany dnia 04-06-2012 20:29
|
![]() Użytkownik Postów: 93 Data rejestracji: 22.03.12 |
Babeczki, było bosko do dupy. Pragnę jeszcze! To moja ulubiona strona! Szczególne podziękowania dla: - Termita, dzięki, że o mnie pamiętałaś i mnie zabrałaś na BZ i sorry, że zżarłam dwa obiady!!! - Cytrynie, za przecudną cytrynówkę oraz wspólną noc z zaglądaniem z nienacka w oczy. - Lipolci, za nasza wyprawę i sikanie pod krzakiem. - Czarnej za przygarnięcie na podróż do BZ i czekanie na mnie godziny w deszczu. - Wszystkim, za szukanie moich zgubionych kluczyków do mojego moto. |
|
|
hassanova |
Dodany dnia 04-06-2012 23:57
|
![]() Użytkownik Postów: 7 Data rejestracji: 04.03.12 |
Dojechałam szczęśliwie do domu! Dopiero dziś ok 20tej i dlatego tak późno się melduję. 474 km w kółkach i zmęczenie dopiero odchodzi. Było ekstremalnie do dooopy, oryginalna w ocenie zdarzenia nie będę. Dawno (naprawdę dawno) nie bawiłam się tak świetnie, nie uśmiałam, nie natańczyłam. Ale to wszystko miałoby żadne znaczenie gdyby nie Wasza obecność - wszystkim których znałam, poznałam, (znałam ale nie pamiętałam![]() ![]() I choć jechanie w deszczu przy 13 st C nie należy do żadnej przyjemności, dla takiego spotkania zrobiłabym to zdecydowanie jeszcze nie raz! Do zobaczenia! ![]() |
|
|
Jos |
Dodany dnia 06-06-2012 21:04
|
![]() Użytkownik Postów: 23 Data rejestracji: 06.06.12 |
Hej dziewczyny i chłopaki! Trochę z opóźnieniem, ale dopiero teraz złapałam oddech. Dziękuję za bardzo miły weekend! Dawno Was nie widziałam i strasznie fajnie było znów pogadać. A nowe osoby - zawsze super poznać ![]() Mój powrót obfitował z przygody, bo zachciało mi się jechać trochę naokoło, krajoznawczo. I na pięknej, krajowej, prawie pustej drodze, miałam bliskie spotkanie ze zwierzętami wybiegającymi prostu z lasu. Dwa psy beztrosko mi się chciały pod koła władować, ale wcześniej to ja i SV-ka się władowałyśmy - na ciepły asfalt. Tak naprawdę nic się nie stało jak na zbyt dużą prędkość i cały kontekst wydarzenia, ale jak dziś usłyszałam, że dźwigienka zmiany biegów, która wygląda jak zwykła śruba kosztuje 400 zł, a do tego jeszcze jakiś podnóżek i kierunek drugie tyle, nie mówiąc o owiewce i zniszczonych ubraniach (ale się cieszę do teraz, że miały protektory!) - to chwilkę zajmie powrót do śmigających. Chociaż powiem Wam, że bez lewego podnóżka, lewego przedniego kierunku i z wykrzywioną dźwigienką zmiany biegów w miarę normalnie się jeździ ![]() Tak czy inaczej, już nigdy nie będę wywoływać wilków z lasu, bo to ja przy ognisku zapodałam temat upadków i mówiłam, że ostatniego szlifa zaliczyłam ze trzy lata temu wspólnie z Zaciszanką i już dawno nic mi się specjalnie nie przydarzyło ![]() ![]() |
|
|
zaciszanka |
Dodany dnia 06-06-2012 23:41
|
![]() Główny administrator Postów: 1503 Data rejestracji: 13.02.12 |
Jos, dobrze, że jesteś cała ![]() ![]() Nasz wspólny synchroniczny szlif był nie pobicia, więc koniec prób co jeszcze specjalnego może się wydarzyć ![]() |
|
|
yacey |
Dodany dnia 07-06-2012 08:07
|
![]() Użytkownik Postów: 247 Data rejestracji: 13.02.12 |
zaciszanka napisał(a): Nasz wspólny synchroniczny szlif był nie pobicia... Eee tam, nie macie szans, na drugim BZ w Smoleniu, chyba z 6 lasek jednocześnie szlifowało asfalt ![]() Kaśka, to tylko taka tradycja, przecież na każdym spotkaniu, poczynając od pierwszego w Kazimierzu, ktoś zalicza mniejszą, lub większą glebę (tym raze padło na Ciebie). Dobrze, że anioł Scyzora nie był zbytnio zapracowany, a motór się naprawi ![]() |
|
|
Jos |
Dodany dnia 10-06-2012 11:13
|
![]() Użytkownik Postów: 23 Data rejestracji: 06.06.12 |
No tak, tradycja ![]() A w Smoleniu to ja też leżałam wtedy ![]() ![]() Tak czy inaczej, w Smoleniu to było 7 motocykli na asfalcie, z tego co pamiętam... |
|
|
Karola |
Dodany dnia 10-06-2012 20:23
|
![]() Użytkownik Postów: 123 Data rejestracji: 13.02.12 |
Jos nie rob juz z tego tradycji ![]() |
|
|
hassanova |
Dodany dnia 10-06-2012 23:34
|
![]() Użytkownik Postów: 7 Data rejestracji: 04.03.12 |
Tak czy inaczej, w Smoleniu to było 7 motocykli na asfalcie, z tego co pamiętam... Taaa... i ślad po Twoim moto do tej pory na moim kasku się znajduje ![]() Szczęśliwie, że to tylko taki kosmetyczny szlif to był. Przykro, że po kieszeni poszlifował... I jeśli już musisz jakieś koniecznie zaliczać ;P to na żadne inne nie masz pozowolenia ![]() Uważajmy na siebie.... |
|
Przejdź do forum: |