Aktualnie online

· Gości online: 2

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Powroty z Roztocza 2012
draka
Jesteśmy oboje w domku i pędzimy na końcówkę motocrossu.
Dziękujemy wszystkim za do dupy zabawę. Szczególnie Ciotce za podgrzewanie , przysmażanie, krojenie, podawanie i ogólne dogadzanie wszystkim podniębieniom. Z ciotką Roztocze może być nawet 2 razy w roku! Alutce za fajową traskę w tempie do 99km/h, Leo za znoszenie tegoż tempa, chłopakom za rozapalanie grilla, Robertowi za tankowanie, Efjotom za pokaz slajdów, Leo za smalec, Ciotce za pastę, Gosisv za odwiedziny i szyneczkę, Gwizdkowi za foty, Estrelli za foty, które będą, Cioci Gwizdka za ogromną gościnność (nie to, żebyśmy się nie spodziewali po poprzedniej wizycie), Tadze - że tak dzielnie dążyła napić się wódki, całej reszcie za towarzystwo, nocne rozmowy. Pewnie za chwilę sobie jeszcze przypomnę drugie tyle.
Edytowane przez draka dnia 16-09-2012 17:58

Leo
Miasto Uć się melduje Pokazuje język
Dzieki wszystkim, a w szczególności organizatorom za kolejny do dupy weekend. Ostatni raz dałem się nabraćZłość
Strasznie Was wszystkich nienawidzę, więc dlaczego już tęsknię?smuteksmutek
Draka i Paweł - jesteście wielcySzok
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

draka
Leo, wysiłek nie był nasz, bo tylko zrobilismy zakupy, a to Ciotka przejęła dowodzenie w kuchni, a Alutka i Zaciszanka na trasie, wyjeździe do Szkoły itp. Nawet samochód nam na drogę powrotną zapakowali!

Mam już wieści od Zaciszanki, ze ona w domu, Gwizdek z Karem obżerają Termitów z zupy, a Estrella zapewne jechała z nimi, więc też gdzieś w Wawie. Ciotkę i Krystkę widziałam w Lublinie, gdy już się przesiadłam w samochód, wiec mnie nie zauważyły ;D

draka
Miasto Uć - czyli całe, z Wiolą i Wieśkiem?

taga
Hej ja tez w domu Uśmiech Draka Paweł jesteście super organizatorami Uśmiech wielkie dzięki za wszystko Uśmiech a wszystkim dziękuje za zepsucie kolejnego weekendu Z przymrużeniem oka naprawdę było do dooopy Uśmiech jak zwykle Uśmiech a teamowi Uć wielkie dzięki za cierpliwość i podholowanie mnie przez najgorszy kawałek trasy Uśmiech kurde już za Wami wszystkimi tęsknię smutek to kiedy zimówka? Z przymrużeniem oka dzięki !!!!!
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Leo
draka napisał(a):

Miasto Uć - czyli całe, z Wiolą i Wieśkiem?

Dostałem SMSa od Carry, że dotarli już na miejsce do Wiesia i WioliUśmiech
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

Teodozja
Ja już też dotarłam, jechaliśmy takimi wertepami, że jestem totalnie padnięta. Ale cała Uśmiech Było suuuuper! Wielkie dzięki dla Draki i Pawła za świetną organizację, wszystkim dzięki za super towarzystwo Szeroki uśmiech Ściskam Was mocno! Szeroki uśmiech

Estrella
Melduję że dojechałam Szeroki uśmiech
Gwizdek z Karem pojechali do Termiów ze smalcem ale czy dowieźli to pudełko z jego zawartością to nie wiem... trzeba pytać Marioli i Jerzego Pokazuje język

Było słabo, Draka i Paweł więcej nic nie organizujcie Z przymrużeniem oka Ciotka w ogóle w kuchni się nie spisała a jajecznica Dializowanego była ogropna, smalec Leo niezjadliwy
Gosiasv zrobiła marną niespodziankę, a wypad do szkoły 69 był jedną wielką porażką... podsumowując DO DOOOOPY!!

no nic będę tęsknić i wyczekiwać z niecierpliwością kolejnej możliwości spotkania się z Wami Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech Szeroki uśmiech
Dzięki Wszystkim i każdemu z osobna.

P.S. Gwizdek masz suuuuper Ciocię i Wujka więc pamiętaj jak nas do nich nie zabierzesz jeszcze kiedyś to sobie sami pojedziemy Pokazuje język
P.S 2. Którego listopada ma być to wesele bo muszę termin w kalendarzu zarezerwować fajneSzeroki uśmiechSzeroki uśmiech
Edytowane przez Estrella dnia 16-09-2012 20:05

draka
Jeszcze Ciotka z Krystką i Efjoty z Altką. Kogoś jeszcze brakuje?

Teodozja, którędy jechaliście, że takie atrakcje?

Eddie
My też meldujemy, że dojechaliśmy do domciu.
Spędziliśmy z Wami fantastyczny czas!Szeroki uśmiech
Dzięki!Szok

Teodozja
Teodozja, którędy jechaliście, że takie atrakcje?

Draka, myślisz że ja wiem? Uśmiech Jakimiś wioskami, z dala od głównych dróg, Paweł prowadził, a ja tylko wypatrywałam dziur w asfalcie Uśmiech W każdym razie dojechaliśmy do Puław, a potem nadwiślanką. Ale wszystko ok, ja tak lubię Z przymrużeniem oka

Ciotka
Ciotka i Krystka też się odmeldowująZ przymrużeniem oka było zarąbiście, a że nam ciut za mało, to zrobiłyśmy sobie powrót przez Puławy, Kozienice itd.... dotarłyśmy kole 20-tej, całe, zdrowe i cholernie szczęśliweSzeroki uśmiech
Dziękuję wszystkim, zakończenie sezonu fantastyczne i bardzo bardzo proszę o jeszczeSzok
Życie trzeba przeżyć tak, żeby drugi raz nie chciało się żyćZ przymrużeniem oka

draka
Jeśli Wpis Edi oznacza tez, że Alutka jest w domu to mamy wreszcie komplet!

Szpila
helo tu Carry z konta Wioli
dojechaliśmy cali i zdrowi i już raczymy się drinkami by organizm nie odczuł skutków gwałtownego "odstawienia" Z przymrużeniem oka

zlot jak zwykle do dooopy i "...I love you baby...."

jesteście wielcy

europon@europon.com.pl
Alutka
draka napisał(a):

Jeśli Wpis Edi oznacza tez, że Alutka jest w domu to mamy wreszcie komplet!

Zgadza się.

Kolejny zrąbany weekend w Waszym towarzystwie. Niespodzianki nie było - jak zawsze do doopy. Z przymrużeniem oka

Draka i Paweł! Słowa uznania za super organizację. Było wszystko co trzeba, a nawet więcej.

Kar
Ja już też dojechałem smalec z Gwizdkiem dostarczyliśmy.
Draka i Paweł podziękowania za dobrą organizacje a dla reszty za miłe towarzystwo

zaciszanka
Draka, Paweł - jeszcze raz wielkie dzięki, że znowu Wam się chciało z Lublina to wszystko ogarniać, a szczególnie "wóz cateringowy ".... i Teściowej też dziękuję za m.in. pyszny dżemik wiśniowy ( jakoś przebolałam brak malinowych pomidorów Z przymrużeniem oka ).

Aż szkoda, że to prawie koniec sezonu, bo z takim Towarzystwem to można i w deszczu, po dziurach, po lasach, pod górki-pagórki .... oraz np. negocjować transport i upchać wszystkich na 2 razy Z przymrużeniem oka spać w fotelu Pokazuje język, urozmaicić czas czekającym na przejściu w Hrebennem Z przymrużeniem oka ..... itp. itd.
Z Wami nie da się nudzić Uśmiech

Dziękuję Uśmiech

P.S. ... jeszcze tylko z Wami można napić się wody z cudownego źródełka, z cudownie żywymi zwierzątkami Z przymrużeniem oka Robert, Ty to umiesz nabrać wody Szeroki uśmiech, dobrze, że Krystka ma dobry wzrok, bo przy kolejnej kolejce, ktoś dostałby niespodziankę Z przymrużeniem oka

.... oraz tylko z Wami można "objeść" rodzinę jednego z MiDowiczów Z przymrużeniem oka a Ciocia i Wujek Gwizdka jeszcze ciągle nas zapraszają Uśmiech
Edytowane przez zaciszanka dnia 16-09-2012 23:48

draka
No weź Zaciszanka, bo mi się prawie łezka w oku zakręciła, że przy niesprzyjających wiatrach następne spotkanie w styczniu. Chyba trzeba zorganizować tą rewizytę u Alutków i Efjotów. Paweł wczoraj cały wieczór wertował samochody na allegro, ale na razie wypatrzył w .... Mrągowie. Musimy chyba znaleźć inny pretekst...

Gwizdek
także dziękuję za fajnowy weekendzik .....
o smalcu, szynce, kiełbasce z pieca, jajecznicy, ciotkowym cieście.... i na koniec pomidorówce z kluskami będę długo pamiętał :-)

pro-pg.pl
gosiasv
Kurde mnie to zawsze podkusi !!!!! Zamiast leżeć sobie w domku z pilocikiem w dłoni to popakowałam do Krasnobrodu.
Miałam nadzieję,że coś się zmieni na tych naszych spotkaniach, a tu jak zwykle do dooopy!!!!!

A tak poważnie to :
Draka i Paweł dzięki za organizację , wszystkim za miłe przywitanie z otartymi buziami Uśmiech
szkoda ,że nie widzieliście swoich min jak weszłam do domku.
Za wycieczkę na granicę Uśmiech za włam Tagi do domkuUśmiech za smalec , który uratował mi życie i nie zeszłam z tego świata z głodu
Beni już podziękowałam ,ze chciała mnie do WAS przywieść

JUŻ ZA WAMI TESKNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.23
3,171,854 unikalne wizyty