Aktualnie online

· Gości online: 1

· Użytkowników online: 0

· Łącznie użytkowników: 152
· Najnowszy użytkownik: Piotras

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:55
Pewnie że nie. Ja jestem wściekła po prostu. Ludzie od roku co miesiąc zrzucają się by pomóc jednej z nas, a my nic nie wiemy że taka pomoc jest potrzebna. Niepojęte to jest dla mnie.

RychoOffline
21-08-2024 00:52
W innej beczce cierpi się inaczej?

nieswinkaOffline
21-08-2024 00:28
Rycho to grupa znajomych z innej beczki tzn "na Rybkę" czy jakoś tak.

RychoOffline
20-08-2024 22:36
Halooooo. Właśnie się dowiedzieliśmy o stanie zdrowia Andzi. Jesteśmy zdruzgotani i jednocześnie zawiedzeni Właśnie przewertowaliśmy grupę, na FB którą utworzyła Ciotka. To jakaś tajna grupa?

zaciszankaOfflineAdmin
20-08-2024 22:13
Jeszcze działa ..strona Z przymrużeniem oka 545 spamowych kont do wyczyszczenia Z przymrużeniem oka

LeoOffline
09-09-2022 16:43
Lysy ma rację. Forum umarło, tylko nie ma kto go pochować i padlinka zaczyna już brzydko pachnieć cenzura

LysyOffline
04-09-2022 08:18
Cześć Lotnik. Forum umarło. płacz płacz płacz

lotnikOffline
31-08-2022 10:52
Halo halo żyje tu KTO dzień dobry dzień dobry dzień dobry

LeoOffline
30-07-2021 16:52
To wspaniale, że się udało. Gratuluję organizatorom kwiatek

TeodozjaOfflineAdmin
29-07-2021 09:58
Spotkanie się odbyło i było super Uśmiech

LeoOffline
28-07-2021 17:47
Rozumiem, że spotkanie się nie odbyło, bo już kilka dni po imprezie, a na oficjalnej stronie MiDu, cisza. Grobowa cisza Złość nenene

drakaOffline
23-07-2021 15:34
Lotnik, Ty się pakuj i przyjeżdżaj Uśmiech

lotnikOffline
23-07-2021 12:55
Witam Wszystkich serdecznie dawno mnie tutaj nie był Piwo taak dzień dobry dzień dobry dzień dobry

drakaOffline
23-07-2021 09:27
Czekamy, czekamy!

zaciszankaOfflineAdmin
23-07-2021 08:37
Już za chwileczkę, juz za momencik, piątek z MiD zacznie się kręcić Szeroki uśmiech

drakaOffline
16-07-2021 10:28
Jakby co to w wątku imprezowym przybyło informacji

drakaOffline
13-07-2021 08:18
Myśmy już w tym roku testowali namiot - jest o.k., jakby ktoś potrzebował. Ale tak naprawdę to wolnej podłogi u nas dostatek, tylko może w mało zacisznych kątach

AndziaOffline
11-07-2021 14:02
W gotowości, odliczamy dni do spotkania Szeroki uśmiech

zaciszankaOfflineAdmin
08-07-2021 22:21
Pamiętam i odliczam dni! Uśmiech namiot gotowy cieszę się

TeodozjaOfflineAdmin
08-07-2021 12:25
Ja nie zapomniałam i też nie mogę się doczekać Uśmiech

Archiwum shoutboksa

Zobacz temat

Motocykl i Dziewczyna » Wyjazdy i spotkania » Wyjazdy
 Drukuj temat
Roztocze 2012
zaciszanka
Super spotkanie na Roztoczu było w zeszłym roku, ale generalnie to za dużo tego Roztocza nie zobaczyliśmy Z przymrużeniem oka U niektórych pozostał niedosyt, więc doszły do mnie "głosy" Z przymrużeniem oka że może warto by powtórzyć wyjazd i spotkanie.

Pojawił się pomysł długiego weekendu w sierpniu, ale 15 wypada w środę, więc trudno stwierdzić w którą stronę będzie długi weekend i może to też wypaść w środku już zaplanowanych wcześniej urlopów ( bo o takich już też wiem Z przymrużeniem oka ).

Generalnie wstępny pomysł to: jakiś weekend z całym piątkiem już na miejscu, nocleg w tym ośrodku w Krasnobrodzie, który był w zeszłym roku ( wtedy 40 zł/doba ) lub innym fajnym Uśmiech. W okolicy jest pewnie jeszcze co zwiedzać ( lndi - jakieś podpowiedzi ?), jest możliwość też zorganizowania np. spływu kajakowego ( ok. 6-7h, w zależności od ilości chętnych - ok. 50 zł/osoba ), jest też coś takiego jak Szkoła 69 ( miejsce podsunięte przez Indiego, a sprawdzone przez Drakę Z przymrużeniem oka ) - miejsce w hipisowskim stylu, gdzie można by spędzić imprezowo jeden z wieczorów.

To tak bardzo ogólnikowo, ale czy byliby chętni ?

Alutka
Melduję się chętna. Mam równiez jak najbardziej pozytywne wspomnienia z tego wyjazdu i wciąż niedosyt z powodu nie obejrzenia szumów. Z przymrużeniem oka
Niestety jak zawsze diabeł tkwi w szczegółach, czyli terminie. (?)

zaciszanka
Dokładnie tak jak Alutka napisała: diabeł tkwi w niby takim szczególe jak termin Z przymrużeniem oka Zastanawiałam się, że niech każdy z chętnych napisze jaki mu by pasował .... ale może lepiej będzie jaki definitywnie nie pasuje Z przymrużeniem oka Może wtedy uda się znaleźć jakiś kompromis Z przymrużeniem oka

Alutka
Mówisz-masz Pokazuje język
Cały sierpień i do 8 września włącznie jestem "uwalona", potem kazdy termin jest dobry. Wiem, z takim grafikiem pojadę do kaczy, a nie na Roztocze Krzywi się

termit
My chętni (chociaż Jerzy jeszcze o tym nie wie).

draka
Jesteśmy chętni, ale termin nam nie pasuje (urlop 11-25 sierpnia rozpoczynany i kończony weselami). Nawet w niepasującym terminie możemy pomóc co nieco w organizacji

Leo
Się piszę w terminie od 15.08 do 10.09.
==============================
Z szybkim upływem czasu, należy walczyć prędkim korzystaniem z niego.
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

yacey
Ja bym chętnie, byle nie po 15 września, bo do początku pażdziernika jestem wtedy w górach Uśmiech

Adminka
no tak a mi to pasuje między 8 a 12.08
póżniej weekendy od 17.08 Szeroki uśmiech

ciekawa jestem czy uda się to wszystko jakoś zgrać Szeroki uśmiech
------
Administracja to Alutka & Zaciszanka
(do dnia 06.02.2014 Carry i Zaciszanka)

zaciszanka
I na życzenie rozwiązał się worek z terminami Z przymrużeniem oka

Alutka napisał(a):
Wiem, z takim grafikiem pojadę do kaczy, a nie na Roztocze Krzywi się

Jak widać Alutka niekoniecznie, wczoraj też zajrzałam do swojego kalendarza .... i może się okazać, że pojedziemy we 2 Z przymrużeniem oka.
U mnie odpada weekend 24-26.08 i 31.08-02.09 ( chociaż to jeszcze płynne, bo zależy od rodzinki zza oceanu Z przymrużeniem oka. Piątek 07.09 wracam z wyjazdu służbowego, więc termin możliwy, ale dotarłabym po południu/wieczorem. Wcześniej i później na razie nie mam planów.

Normalnie chyba zrobię tabelkę w excel i będę wykreślać niepasujące terminy i się okaże, gdzie jest najwięcej białych pól Z przymrużeniem oka

Gwizdek
ja się piszę ...

ze względu na imprezę Intruzową na którą planuję się wcisnąć, termin 15.08-19.08. raczej odpada......

pro-pg.pl
Teodozja
Ja też chętnie dołączę Uśmiech Do końca lipca mam urwanie głowy, ale potem już nie powinnam mieć problemu z dostosowaniem do terminu Uśmiech

Alutka
Zaciszanka, proponuję zapodać konkretny termin, aby towarzystwo mogło się okreslić, kto będzie, a Drakulce sprawdzić możliwości noclegu.

zaciszanka
Alutka,
już mam tabelę excel, w której na czarno wykreślam terminy, które nie pasują ( nielicznym ) chętnym Z przymrużeniem oka ale chyba nie ma takiego, który by idealnie pasował wszystkim.
Co powiecie na termin 14-15-16.09 ??
Edytowane przez zaciszanka dnia 23-07-2012 12:57

Leo
zaciszanka napisał(a):

Alutka,
już mam tabelę excel, w której na czarno wykreślam terminy, które nie pasują ( nielicznym ) chętnym Z przymrużeniem oka ale chyba nie ma takiego, który by idealnie pasował wszystkim.
Co powiecie na termin 14-15-16.09 ??

OK!
A wtedy nie będzie padać? Szeroki uśmiechSzeroki uśmiech
Seneka
Najsurowszym recenzentem jest ten, któremu w życiu nigdy, nic się nie udałotakiego

draka
Nam termin pasuje. Piszę już oficjalnie, że możemy organizację imprezy wziąć na siebie, choć oczywiście mam nadzieję, że znajdzie się bardziej wykwalifikowany przewodnik Uśmiech. Jeśli ten termin się utrzyma, to przejdziemy do etapu zaliczek rezerwacji itp. Na razie jednak zobaczmy czy pasuje i czy są chętni

taga
mnie wstępnie też Uśmiech oj ja to na roztocze też bym jeszcze pojechała, czuję mega niedosyt po zeszłym roku Uśmiech
pozdrawiam,
Taga Uśmiech
Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. by J. Tuwim

Leo
taga4 napisał(a):

mnie wstępnie też Uśmiech oj ja to na roztocze też bym jeszcze pojechała, czuję mega niedosyt po zeszłym roku Uśmiech

To tak jak ja. Mam szczególny niedosyt jeśli chodzi o powrótSzokPokazuje językZ przymrużeniem oka
Seneka

lotnik
Szkoda myślałem, że przyjedziecie na Letnią a tu kicha ZłośćZ przymrużeniem okaUśmiech

Leo
lotnik napisał(a):

Szkoda myślałem, że przyjedziecie na Letnią a tu kicha ZłośćZ przymrużeniem okaUśmiech

Przecież to miesiąc różnicyPokazuje język
Seneka

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.24
3,171,873 unikalne wizyty